Brommobielen &

Scootmobielen

Bol Brommobielen DemodagenOok dit jaar gaat Bol Brommobielen weer brommobiel demonstraties geven.

Op zaterdag 13 mei staan we op de markt in Appingedam. U kunt u laten informeren over de 45 km auto en een proefrit maken in de nieuwe Aixam Sensation of in een elektrische brommobiel.

(Foto: Marco in 't Veld)
Heeft u vragen?

Maakt u zich zorgen of uw rijbewijs nog wel verlengt wordt? Of heeft u bijvoorbeeld vroeger wel auto gereden, maar is uw rijbewijs verlopen? In de meeste gevallen is de brommobiel dan een uitstekend alternatief. Of wilt u een scootmobiel vervoeren in een brommobiel? Met al deze vragen kunt u bij ons terecht. We informeren u graag wat u moet doen om mobiel te blijven in een brommobiel.

De nieuwe Aixam Sensation, stiller sterker en stoerder!

Op de brommobiel demodag kunt u ook kennis maken met de nieuwe Aixam Sensation. Met 6 kW is de nieuwe Kubota dieselmotor is aanzienlijk sterker en ook is de geluidsisolatie verbeterd. Verder is de veiligheid verhoogd met een verbeterde kooiconstructie.

De Elektrische Brommobiel: stil, veilig en comfortabel

Wilt u nog meer comfort dan is er de elektrische brommobiel. Deze is geluidloos en trillingsvrij, het summum in brommobielcomfort. Daarnaast is het gaspedaal elektrisch geregeld. Men kan daardoor dus niet per ongeluk te snel optrekken, een enorm voordeel voor mensen die moeten wennen aan een automaat.

Nu is er eigenlijk maar één manier om de eAixam echt te leren kennen, namelijk door er zelf in te rijden. Kom dus naar de demodag voor een proefrit!

Klik op de onderstaande afbeelding om de flyer te downloaden.

Flyer Brommobiel Demodag Appingedam

Zet 13 mei alvast in uw agenda. De demomodellen en de koffie staan voor u klaar. We hopen u graag te zien!Op de hoogte blijven van de laatste 45 km nieuwtjes? Volg ons op Facebook!

Zoeken

Openingstijden & Contact

Ma t/m vrij 08:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00

  0595-433000

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer contactinfo...

Aanbod 45 km Auto's

Laatste 45 Km Nieuws

Facebook

Op de hoogte blijven van het laatste 45 km nieuws en aanbiedingen?